ontspannen
creativiteit
persoonlijke ontwikkeling
bewegen

Yoga & Meditatie

Dru Yoga is een heerlijke manier om meer te bewegen met aandacht voor ons lichaam en onszelf! Dru Yoga pakt stijfheid in spieren en gewrichten, vermoeidheid en stress zacht en liefdevol aan met vloeiende bewegingsreeksen, aandacht voor de ademhaling en leren ontspannen. Dru Meditatie is zo speciaal door de zachte en specifieke bewegingsreeeksen en diepe ontspanning,  die helpen om spanning en emoties eerst af te voeren. Je ontspant dieper en dieper en kunt zo veel gemakkelijker zitten en mediteren in de meditatiehouding. Je kunt heirbij op de grond of in een stoel  zitten. Dru Yoga en Meditatie brengt je fysiek en mentaal in evenwicht, in balans. Je voelt je fitter en gezonder, heerlijk. Deze vorm van yoga en meditatie is heel toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
Dru Yoga ..... beweeg & ontspan

Dru Yoga werkt met zachte, vloeiende yogaoefeningen, die stijfheid, pijn of spanningen in nek, schouders en onderrug uit het lichaam afvoeren. Spieren en gewrichten worden gerekt en versterkt, waardoor je flexibel en gemakkelijker beweegt. Je wordt soepeler in schouders, nek en heupen en voelt je steeds fitter en vitaler. Dru Yoga is bewegen met aandacht voor je lichaam, jezelf, je gedachten en emoties. En je leert je beter ontspannen en ademhalen. 

Dru Meditatie ..... bewegen, ontspannen & mediteren

Dru Meditatie begint met vloeiende bewegingen, die energieblokkades in het lichaam opruimen. Ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning komen daarna, de energie kan optimaal door je heen stromen. Hierdoor kan onrust in je lichaam oplossen, waardoor je tot kunt komen en gemakkelijker in de meditatiezithouding kunt blijven zitten.

Olga Keur is gecertificeerd DRU Yoga (2012) en Dru Meditatie (2013) docente en aangesloten bij het Professional Register van DRU Yoga en Meditatie Docenten (PRYD).

 

Olga Keur: "In beweging komen met Keurkonsult."
Olga Keur

Keur Konsult

Boschlust 2
3701 CT Zeist
030 - 696 01 15
info@keurkonsult.nl

BTW nummer: 0729.86.475
Kvk nummer: 30.253.765

Aangesloten bij
Type Association Benelux