ontspannen
creativiteit
persoonlijke ontwikkeling
bewegen

Ervaring & achtergrond

Keur Konsult staat voor coaching, advies en DRU Yoga van Olga Keur. Met veel ervaring op het gebied van opleiden en onderwijs in het zich bewegen, communicatie, loopbaanbegeleiding en persoonlijke effectiviteit.

De Academie voor Lichamelijke Oefening is de opleiding waardoor ik aan jong en oud bewegingsonderwijs gaf. Met veel plezier verzorgde ik jarenlang bewegingslessen in het speciaal basisonderwijs, de Pabo en studenten van de Universiteit Utrecht.

Na de Voortgezette Opleiding voor Deskundigheidsbevordering, Opleiden en Supervisie begeleidde ik hogeschoolstudenten HBO-V, medisch personeel en gemeenteambtenaren in hun communicatie met klanten, cliĆ«nten, patiĆ«nten, teams, leidinggevenden en zichzelf.

De NLP Master- en Health Opleidingen boden mij het gereedschap om als docente en adviseur werknemers en studenten doelgericht, praktisch en effectief te ondersteunen naar persoonlijke effectiviteit en zinvol werken. De loopbaanbegeleiding heeft mijn hart gestolen en ik coach nog steeds particulieren, starters, studenten en werknemers in organisaties graag in hun zoektocht naar het juiste werk op de juiste plek.

De DRU Yogadocentopleiding heb ik in 2010 afgerond en in 2013 de Dru meditatie Opleiding. Het beoefenen en verzorgen van DRU yoga en meditatielessen brengt me weer terug naar mijn basis, genieten van bewuste bewegingen en een manier om mentaal en fysiek in balans te zijn. Deze heerlijke vorm van yoga en meditatie geeft een nieuwe dimensie aan alles wat ik doe en inspireert om zelf letterlijk en figuurlijk nieuwe stappen te zetten.

Hierdoor is mijn aanpak gevarieerder geworden en ligt het accent nu meer op effectieve bewegingsvormen, helende ontspanningstechnieken, adem oefeningen en het beleven van de stilte door meditatie..

 

Olga Keur: "In beweging komen met Keurkonsult."
Olga Keur

Keur Konsult

Boschlust 2
3701 CT Zeist
030 - 696 01 15
info@keurkonsult.nl

BTW nummer: 0729.86.475
Kvk nummer: 30.253.765

Aangesloten bij
Type Association Benelux